NOBODY IS PERFECT SO DONT JUDGE A BOOK BY ITS COVER

WHAT GOES AROUND COMES AROUND . WATCH !

THIS LOVE YOU BREATHE

THIS LOVE YOU BREATHE

MCD Bukit Tinggi :)


Haha pagi pagi buta memang kiteorg selalu lepak disana bersama Yuka sahaja (My sister) & Shuk sahaja :) Hmm pagi - pagi mmg aku lapar lah kan so kiteorg beli set Ayam spicy . 2 set pulak sedap nikmat terkata wow :D HAHA Makan then makan ayam pun habis . Time meng-Online pulak , Time online tu aku ajak cousin aku SHASHA sahaja skype skali , Then dia cakap kejap , kejap pun kejap aku tunggu dia dah siap wall dgn punya panjang lebar . Aku berjanggut tgu dia . HAHA kelakar siakk . PEKAK betul dia tuh haa , Tettt jangan marah haaa . LU GAME , LU SETTLE . Cun tak statement aku sha :P bwekk .

P/S : Besok nak hang bersama dorang semua , Tidur lahh nyahh :D


1 comment:

shasha sahaja said...

haha , aku tetap ngn ' kau GAME aku , aku GAME kau ' haha sttle :) cunnnnnnn

SEARCH HERE